UPDATE: Alain Clark voor Nederland?

14:35
AVROTROS heeft gereageerd:
ā€œEr is nog niet besloten wie er naar Wenen afreist, aangezien er meerdere aanmeldingen zijn. En mochten zangers of zangeressen zich nog willen aanmelden dan kan dat nog steeds.ā€
Ook Alain Clark heeft gereageerd:
ā€œIk heb aangegeven dat ik het zeker doe en het me eigenlijk best leuk lijkt. Het lijkt me ook best leuk om liedjes te schrijven en het traject in te gaan. Maar er is nog niets officieel.ā€


10:39 
Telegraaf, een Nederlands dagblad kopt vandaag in hun krant dat Alain Clark Nederland zal vertegenwoordigen op het komende Eurovisiesongfestival. AVROTROS heeft op dit moment nog niets bevestigd noch ontkend, we spreken hier dus van een gerucht. 
Wie is Alain Clark?
Alain Clark is dus een Nederlandse zanger die al tien jaar bezig is met zingen in Nederland. In ons land is hij nagenoeg onbekend. In 2004 kwam zijn eerste plaat uit “Alain Clark” met nummers zoals “Heerlijk”. Voor zijn Engelstalige platen uit “life it out” en “Love is everywhere” heeft hij inmiddels goud gekregen. In de youtubefilm vind je een van zijn grootste hits:
Goed gerucht?
Wij denken van wel. In het rijtje Anouk-Ilse De Lange past Alain Clark zeer goed in. Natuurlijk gaan er nog andere namen de ronde zoals Trijntje Oosterhuis. Het zal wachten zijn tot een officiĆ«le bevestiging van AVROTROS.


Bron: telegraaf – mediacourant – eigen berichtgeving
Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.