Junior LIVE: Repetities Nederland, Oekraïne en Wales.

Tien kandidaten mogen vandaag voor de eerste keer het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in de Minsk Arena in Minsk betreden. Wij volgen alle repetities op de voet. De volgende drie kandidaten die aan de beurt komen zijn: Max & Anne (Nederland), Darina Krasnovetska (Oekraïne) en Manw (Wales).
! LET OP: Constante Update !

  • 13:40 Nederland
De belangrijkste repetitie is natuurlijk deze van Max & Anne. Zij mogen komende zondag Nederland te vertegenwoordigen. Het jonge duo start op het grote podium in een donkere setting. Twee holograms van Max & Anne staan op de achtergrond. Af en toe komt ook het woord Together op het podium en op het einde zelfs in verschillende talen. Er zijn redelijk wat gelijkenissen tussen de nationale voorronde en komende zondag. Anne staat comfortabel op het podium maar je merkt dat er bij Max toch nog wat onwennigheid heerst.
Deze ochtend hebben we al een duo aan het werk gezien, namelijk deze uit Italië. We merken dat het werk bij Italië al volledig klaar. Bij Nederland moet er nog een beetje gewerkt worden.

Wil je meer te weten komen over Max & Anne? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

  • 14:20 Oekraïne
Komende zondag opent Darina Krasnovetska het Junior Eurovisiesongfestival met haar inzending Say Love. Ze staat volledig alleen op het podium maar de act maakt het allemaal goed. De camerastandpunten zijn perfect in balans. Darina draagt een wit kleedje met een sleep. Er zijn ook rode accenten te vinden in het kostuum van de zangeres. Ook rood is het hoofdkleur van het decor bij deze inzending.
Wil je meer te weten komen over Darina Krasnovetska? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

  • 15:00 Wales
De laatste repetitie van de dag komt van debutant Wales. Manw is de eerste kandidate die het land mag vertegenwoordigen. Ze staat niet alleen op het podium want ze wordt bijgestaan door vier dansers. Zij zijn in het zwart gekleed. Manw zelf is gekleed in een speciale outfit.
Wil je meer te weten komen over Manw? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.