12 punten voor Sandro Nicolas uit Cyprus.

12 punten voor Sandro Nicolas uit Cyprus.

Land| Cyprus
Kandidaat| Sandro Nicolas
Lied| Running
Tekst & Muziek| Sandro Nicolas, Alfie Arcuri, Octavian Rasinariu, Sebastian Metzner Rickards en Teo DK

Onze reeks The Road to…, waarin we alle kandidaten voor het Eurovisiesongfestival voorstellen komt er door de afgelasting van het festival dit jaar niet. Om toch de kandidaten wat te eren is er vanaf zondag 5 april de reeks 12 punten voor… We gaan dit in alfabetische volgorde doen en we zijn aanbeland bij Cyprus.

De Cypriotische openbare omroep CyBC zit in een goede flow op het Eurovisiesongfestival en wil dit verder zetten met Alessandro Rütten in 2020. Hij werd door een interne selectiecomité geselecteerd op het land te mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Op vrijdag 6 maart werd duidelijk dat hij dat zou doen met het nummer Running.

Sandro is geboren in Heinsberg, Duitsland en heeft een Griekse moeder en Amerikaanse vader. Hij groeide op in Duitsland en startte in 2018 met zijn carrière. In dat jaar nam hij deel aan het achtste seizoen van The Voice of Germany. Hij kon tot de Sing Off geraken. Een jaar later nam hij deel aan de New Wave competitie waar hij een vijfde plaats kon behalen. Eind november 2019 werd hij bekend gemaakt als de Cypriotische kandidaat voor het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Door het afgelasten van het festival is het nog niet duidelijk of Sandro Cyprus zal mogen vertegenwoordigen op het festival in 2021.

Elke dag stellen wij een kandidaat voor die zou deel hebben genomen aan het Eurovisiesongfestival 2020:
Albanië · Armenië · Australië · Azerbeidzjan · België · Bulgarije · Cyprus · Denemarken · Duitsland · Estland · Finland · Frankrijk · Georgië · Griekenland · Ierland · IJsland · Israël · Italië · Kroatië · Letland · Litouwen · Malta · Moldavië · Nederland · Noord-Macedonië · Noorwegen · Oekraïne · Oostenrijk · Polen · Portugal · Roemenië · Rusland · San Marino · Servië · Slovenië · Spanje · Tsjechië · Verenigd Koninkrijk · Wit-Rusland · Zweden · Zwitserland

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.