Vandaag| Zondag 25 september 2022.

Vandaag| Zondag 25 september 2022.

Na de spannende finale van het junior Songfestival gisteren (lees meer) is het vandaag de beurt aan Polen om zijn kandidaat voor Jerevan te selecteren. In Ierland gaat de wedstrijd verder met de tweede voorronde.

Een overzicht:

15u10 🇵🇱 Finale Szansa na Sukces
21u30 🇮🇪 Tweede voorronde Junior Eurovision Éire 2022

🇵🇱 Finale Szansa na Sukces

In Polen is men toegekomen aan de finale van Szansa na Sukces. De vier kandidaten die zich konden plaatsen uit de drie halve finales nemen het tegen elkaar op. De finale van Szansa na Sukces zal verlopen in twee fases. In het eerste deel brengen de vier kandidaten hun lied waarmee ze de finale bereikten. De kijkers thuis en de vakjury zullen de twee beste kandidaten bepalen. Deze twee nemen het op in het tweede deel van de show, de superfinale. In de superfinale brengen de twee overblijvende kandidaten hun lied voor het junior Eurovisiesongfestival. Opnieuw zal de kijker samen met de vakjury bepalen wie de winnaar wordt.

Kandidaten finale Szansa na Sukces

  • Natalia Smore
  • Laura Baczkiewicz
  • Alexander Maląg
  • Ida Wargskog

De uitzending start om 15u10 en is te volgen via TVP2.

🇮🇪 Tweede voorronde Junior Eurovision Éire 2022

In Ierland gaat de zoektocht naar een kandidaat verder. Vanavond staat de tweede voorronde van Junior Eurovision Eire op het programma. Welke kandidaten er vanavond deelnemen aan de tweede voorronde zijn nog niet bekend.

De winnaar, en dus de halve finalist wordt gekozen door de vakjury Niamh Ní Chróinín en Chris Greene. Zij krijgen vanavond versterking van Ryan O’Shaughnessy (ESC 2018).

De tweede voorronde van Junior Eurovision Éire is vanaf 21u30 te volgen via deze livestream.

📷: TVP | TG4

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.