Vanavond| 22 januari 2022.

Vanavond| 22 januari 2022.

Het is weer weekend en op zaterdag staan weer voorrondes gepland. In twee landen gaat vanavond de voorronde voor Turijn verder. De Noren hebben de tweede halve finale van Melodi Grand Prix op het programma staan. Bij de Litouwers komen de laatste 12 kandidaten aan de beurt in de voorrondes.

19u50 🇳🇴 Tweede halve finale Melodi Grand Prix

Bij de Noren staat de tweede halve finale van Melodi Grand Prix op het programma. Vanavond strijden in twee duels vier kandidaten. De beste kandidaat van elk duel stoot door naar het gouden duel. Wie dit duel wint mag zich vervoegen tijdens de finale. Enkel de kijkers hebben het beslissingsrecht.

Duel 01:
Duel 02:

Christian Ingebrigtsen is rechtstreeks gekwalificeerd voor de finale met Wonder of the World. Hij brengt vanavond ook zijn inzending. Kåre Magnus Bergh, Annika Momrak en Mikkel Niva presenteren vanaf 19u50 de eerste halve finale. De uitzending is live te volgen via deze livestream.

20u00 🇱🇹 Derde voorronde Pabandom iš naujo

In Litouwen gaat de wedstrijd Pabandom iš naujo verder met de derde voorronde. Vanavond strijden twaalf nieuwe kandidaten voor een plaatsje in de halve finale. Een vakjury (50%) zal samen met de kijkers (50%) de zes beste kandidaten selecteren en die stoten door naar de halve finales.

Startvolgorde
 1. Vilija Šimtas ir vienas
 2. Monika Liu Sentimentai
 3. Basas PegasasPonai
 4. GebrasyInto Your Arms
 5. Geleibra Aš jaučiu tave
 6. Vasha Nepaleidi
 7. Rūta LoopCall Me from the Cold
 8. Gintarė KorsakaitėFantasy Eyes
 9. Mėnulio FazėGive Me a Sign
 10. Živilė GedvilaitėLioness
 11. Lolita ZeroNot Your Mother
 12. Emilija ValiukevičiūtėOverload

Giedrius Masalskis, Ieva Stasiulevičiūtė en Richardas Jonaitis presenteren vanaf 20u00 de tweede voorronde. De uitzending is live te volgen via de livestream van LRT.

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.