Oostenrijk stuurt kandidaat naar editie 2021 en het is Vincent Bueno.

Oostenrijk stuurt kandidaat naar editie 2021 en het is Vincent Bueno.

Het Eurovisiesongfestival 2020 is nu meer dan een week afgelast en steeds meer omroepen maken bekend dat hun kandidaat voor 2020 ook de kandidaat zal zijn in 2021. De Oostenrijkse openbare omroep ORF liet weten dat Vincent Bueno het land zal vertegenwoordigen volgend jaar. Het geloof in de artiest is zo groot dat we hem opnieuw gevraagd hebben, zo klonk het bij de omroep. Ook Vincent Bueno reageert:

Ik ben ontzettend blij dat ik er volgend jaar kan bijzijn en dank de ORF voor hun vertrouwen. Toen ik hoorde van de afgelasting, probeerde ik eerst positief te denken en maakte ik tijd voor mijn gezin. Toch voelde het alsof het verhaal nog niet voltooid is. Het maakt me gelukkiger dat de verantwoordelijken van ORF me de kans geven om deze onvervulde missie volgend jaar te voltooien. Alive was voor mij al een sterk nummer en we hebben de lat hoog gelegd. Mijn doel is om dit voor volgend jaar te overtreffen en we gebruiken de tijd om te beginnen met het best mogelijke nummer voor Oostenrijk in 2021.

Vincent Bueno

ORF is ook van plan om de kandidaten van het festival 2020 te eren in een soort van wedstrijd. Er zullen drie shows komen met Andi Knoll op het hoofdkanaal. Een speciale jury zal de 41 inzendingen beoordelen en ook het publiek mag zijn keuze bekend maken. Meer informatie over het programma zal later bekend worden gemaakt. 

Share

One thought on “Oostenrijk stuurt kandidaat naar editie 2021 en het is Vincent Bueno.

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.