🇬🇪 Circus Mircus geselecteerd voor Turijn.

🇬🇪 Circus Mircus geselecteerd voor Turijn.

We kennen de tweede act voor het Eurovisiesongfestival 2022. De Georgische omroep GPB selecteerde Circus Mircus voor Turijn.

GPB koos intern voor de groep Circus Mircus. De groep kent zijn basis in Tbilisi, de Georgische hoofdstad in 2020. In totaal heeft de groep al tien muziekvideo’s uitgebracht en is redelijk bekend in Georgië.

Circus Mircus omschrijft zichzelf als:

Circus Mircus omvat talloze muziekgenres, die op een ingewikkelde manier de innerlijke wereld en de levenservaring van elk bandlid weerspiegelt. De hoeksteen van onze filosofie ligt in het volledig negeren van muzikale kaders.

Met welk lied Circus Mircus zal aantreden in Turijn is nog niet bekend. GPB liet nog niet weten of er een open selectie komt of het nummer intern geselecteerd zal worden.

Enkele maanden geleden bracht de groep Better Late uit.

Georgië op het Eurovisiesongfestival.

In 2007 debuteerde Georgië op het Eurovisiesongfestival met Sopho Khalvashi’s Visionay dream en werd direct bij de topfavorieten gerekend. Met een twaalfde plaats werd het toch een middelmatige start voor het land. De beste resultaten kwamen er op het festival in 2010 én 2011 met een negende plaats in de finale.

Bron: Eurovision.TV | Foto: Eurovision.TV

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.