Beluister nu de Spaanse inzending “Reír” voor junior Eurovisiesongfestival 2021.

Beluister nu de Spaanse inzending “Reír” voor junior Eurovisiesongfestival 2021.

Deze middag werd de Spaanse inzending voor het junior Eurovisiesongfestival 2021 voorgesteld. Levi Díaz zal in Parijs het nummer Reír zingen.

De Spaanse inzending is gecomponeerd door David Roma en werd vandaag voorgesteld tijdens de show Mejor Contigo op de nationale omroep RTVE. Het nummer is hier te beluisteren:

Maar de dag is nog niet voorbij voor Levi Díaz want rond 14u deze middag werd samen met de fans de videoclip van XX voorgesteld. Rond 16u is hij te gast bij het radioprogramma Tarde Lo Que Tarde op RNE waar Levi samen met de Spaanse delegatie aanwezig is. En vanavond rond 19u00 is hij te gast op een speciaal evenement van RTVE.

Wie is Levi Díaz?

Levi Díaz is 13 jaar en is afkomstig uit Barcelona. Hij begon in 2019 met zijn muziek carrière. Zijn stijl is moderne pop en haalt zijn inspiratie bij Frank Sinatra en Rosalía. In 2019 won hij de eerste prijs in La Voz de Cornellà en een jaar later was hij deelnemer aan The Voice Kids wat hij trouwens ook won.

Dankzij The Voice Kids heeft hij de moed gevonden om covers te publiceren op digitale platforms en raakte zo nog meer bekend bij de Spaanse jeugd. Na het winnen van The Voice kids kreeg de jonge zanger een platencontract bij Universal Music Spain.

Fotocredits: RTVE | Bron: RTVE

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.