Beluister nu de Duitse inzending “I Don’t Feel Hate”!

Beluister nu de Duitse inzending “I Don’t Feel Hate”!

Sinds vandaag kennen we de Duitse inzending voor het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Jendrik maakte gisteren al bekend dat de inzending I Don’t Feel Hate heet en sinds deze middag is deze te beluisteren.

Het nummer ging in eerste instantie in première op verschillende streamingdiensten.

Later, rond 18u00 gaat het nummer in première op YouTube en wordt de videoclip voor het eerst getoond op de nationale televisie.

Jendrik zal het nummer vanavond ook live brengen tijdens de talkshow van Barbara Schöneberger. De show is te bekijken vanaf 22u op de Duitse zender NDR. Schöneberger zal op 22 mei ook de Duitse punten voorlezen tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival.

Duitsland is één van de big5 landen en mag daarom rechtstreeks aantreden tijdens de finale op zaterdag 22 mei 2021.

Duitsland op het Eurovisiesongfestival.

Duitsland was één van de zeven landen die deelnam aan het allereerste Eurovisiesongfestival in 1956. Enkel in 1996 was het land niet aanwezig omdat het niet door de voorronde geraakte. In 1982 werd er voor het eerst de overwinning behaald met Nicole en haar Ein Bißchen Frieden. Tien jaar geleden won Lena met Satellite. In Tel Aviv werd Duitsland vertegenwoordigd door het duo van Sisters!. Hun inzending Sister eindigde op een 25e plaats.

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.