Bazel Vandaag| woensdag 07 mei 2025.

Bazel Vandaag| woensdag 07 mei 2025.

Dag 5 in Bazel! Vandaag komen alle vijftien artiesten van de eerste halve finale aan de beurt voor hun tweede repetitie.

In de St. Jakobshalle worden vandaag vijftien artiesten verwacht voor hun tweede individuele repetitie. Voor elke repetitie is er backstage een In-Ear Monitoring Repetitie (het oortje). Dan wordt elke delegatie begeleidt naar het podium waarbij iedereen 20 minuten krijgt om hun inzending te presenteren. In de meeste gevallen zal elke inzending tweemaal gezongen worden.

Na de repetitie gaat elke delegatie naar de kijkzaal, om de opname van de repetitie te bekijken. Hier worden eventuele wijzigingen op het gebied van visuals, camerawerk, choreografie, etc. besproken. Maar nu kunnen enkel nog kleine aanpassingen gebeuren. De volgende keer dat de kandidaat op het podium staat is voor de generale repetities.

Voormiddag

  • 10:30  IJsland VÆB
  • 10:55  Polen Justyna Steczkowska
  • 11:20  Slovenië Klemen
  • 11:45  Estland Tommy Cash
  • 12:10  Oekraïne Ziferblat
  • 12:35  Zweden KAJ

Namiddag

  • 14:00  Portugal Napa
  • 14:25  Noorwegen Kyle Alessandro
  • 14:50  België Red Sebastian
  • 15:15  Azerbeidzjan Mamagama
  • 15:40  San Marino Gabry Ponte

Avond

  • 16:30  Albanië Shkodra Elektronike
  • 16:55  Nederland Claude
  • 17:20  Kroatië Marko Bošnjak
  • 17:45  Cyprus Theo Evan

Alle repetities van vandaag verlopen achter gesloten deuren maar met het nieuws die we binnenkrijgen houden we jullie op de hoogte.

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2025. Naast het nieuws van de repetities is er deze voormiddag een update van de bookmakers. Op onze Instagrampagina is er vanavond een nieuwe ‘Eurovision By Numbers’. De dag sluiten wij af met een overzicht in onze avondupdate.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.