AvondUpdate| Dinsdag 11 Mei 2021.

AvondUpdate| Dinsdag 11 Mei 2021.

De vierde repetitiedag zit erop en vandaag hebben acht van de 39 inzendingen voor het eerste gerepeteerd. In onze avondupdate blikken wij nog eens terug op deze dag. Wie was volgens ons echt top en wie heeft eigenlijk nog wat werk?

Beste repetitie: Anxhela Peristeri uit Albanië.

Onze virtuele trofee van de beste repetitie van de dag gaat naar Albanië. Wij vonden deze repetitie goed omdat het ons serieus heeft verrast. Anxhela staat alleen op het podium maar ze pakt de camera en de setting past perfect bij deze inzending. Alles is goed bedacht en komt goed uit op het scherm. Puik werk van de Albanezen.

Slechtste repetitie: Samanta Tina uit Letland.

De repetitie die ons het minst heeft kunnen verrassen is deze van Samanta uit Letland. Wij verwachten bij dit powernummer veel passie, een leuk decor of gewoon iets wat ons kan boeien en het nummer kan upliften. Helaas blijft alles onbeantwoord. Samanta staat met een groene jurk op het podium, doet leuke dansjes en ook de drie backingvocals zijn goed. Toch missen wij pit en power bij deze inzending.

Andere repetities

Vandaag repeteerden acht landen uit de tweede halve finale. Door op de naam van de landen te klikken kan je de verslagen van de repetitie lezen: Georgië, Albanië, Portugal, Bulgarije, Finland, Letland, Zwitserland en Denemarken.

Morgen, woensdag 12 mei 2021

De repetities gaan onverminderd door met de vijfde repetitiedag in de Rotterdamse Ahoy Arena. Vijftien landen, uit de eerste halve finale mogen voor de tweede keer repeteren. Ook Hooverphonic mag voor de tweede maal repeteren. Zij komen op het podium rond 15u25.

Het volledige programma:

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.