RotterdamLIVE| Eerste repetitie van Polen.

RotterdamLIVE| Eerste repetitie van Polen.

De Poolse openbare omroep liet heel lang niets van zich horen als het ging over het Eurovisiesongfestival en hun deelnemer. Twee dagen voor de deadline kwam het bericht dat Rafał Brzozowski het land mag vertegenwoordigen met het nummer The Ride.

Rafał belooft ons de rit van ons leven te geven met zijn optreden, och dat zal het nu ook wel niet zijn maar swat. Het optreden kan je in drie woorden zeggen: zonnebril, neonlichten en dansen.

Hij staat op het podium met vier mannelijke achtergronddansers die elk een lamp aan hun hand hebben en ze dansen ermee. Het was een leuk idee voor het junior Eurovisiesongfestival maar hier is het gewoon ‘nah’.

Een merkwaardig stuk in de act is dat Rafał plots de camera vastneemt en er mee rondrent. Het ziet er allemaal heel rommelig uit en de rest van het optreden is eigenlijk niet veel beter.

Het is de eerste repetitie van Rafał maar hij heeft ons niet kunnen overtuigen met zijn act vandaag en al zeker niet met zijn zang. Hier is nog een hoop werk te leveren tegen de tweede repetitie van donderdag.

Lees ook

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.